طرز تهیه خورش کولی غورابیج




۲۶ام اردیبهشت ۱۳۹۷ کودک و خانواده

  • مواد لازم برای خورش کولی غورابیج:

  • ماهی کولی: ۵۰۰گرم
  • مغز گردو: ۳۰۰گرم
  • سبزی (ریحان، مرزه، گشنیز) : ۴۰۰گرم
  • آب: ۴لیوان
  • آبغوره: ۱قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • طرز تهیه خورش کولی غورابیج:

گردو را آسیاب کنید و با ۴لیوان آب بر روی شعله اجاق بگذارید تا بپزد و به روغن بیفتد. سپس پوست ماهی را بگیرید و کمی نمک و زردچوبه به آن بزنید و در روغن سرخ کنید.

سبزی را نیز ریز خرد کنید و داخل روغن داغ تفت دهید و به گردوی به روغن نشسته اضافه کنید. ماهی، نمک، زردچوبه و آبغوره را به سبزی اضافه کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا به روغن بیفتد.

منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (نسیم)


مطالب پیشنهادی