طرز تهیه مرغ و بیسکوییت




۲۱ام دی ۱۳۹۶ کودک و خانواده

این غذای مرکب از مرغ و بیسکوییت بسیار ساده است و راحت آماده می‌شود. در تصویر از دو تکه سینه مرغ بزرگ استفاده شده‌است. شما می‌توانید از تکه‌های مرغ پخته شده نیز استفاده کنید.

این غذا را با بیسکوییت درست کرده و در فریزر نگه می‌دارید برای وعده‌های بعدی.

  • مواد لازم برای مرغ:

  • سینه مرغ: ۲ عدد بزرگ با استخوان
  • آب مرغ: ۳ فنجان
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد کوچک
  • برگ آویشن خشک شده: ½ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد چندمنظوره: ¼ فنجان
  • خامه پرچرب: ¼ تا ½ فنجان
  • کنسرو نخودفرنگی: ۱ تا ۱ و ½ فنجان
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • برای بیسکوییت:

  • آرد چندمنظوره: ۲ فنجان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ¾ قاشق چایخوری
  • شکر: ۲ قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه پرچرب: ۱ و ½ فنجان

مرغ را در تابه بزرگی همراه با آب مرغ، پیاز، آویشن و فلفل قرار دهید. بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، درب آن را بگذارید و آرام آرام بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزد تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود و صورتی رنگ نباشد.

مرغ را از آب آن بیرون آورده، وقتی سینه‌های مرغ به اندازه کافی خنک شد، گوشت را از استخوان آن جدا کنید و آن را ریز و تکه تکه کنید.

ظرف مخصوص خود را چرب کنید. فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید گرم شود.

مرغ را داخل ظرف مخصوص که چرب کرده‌اید بگذارید.

نخود و هویج پخته شده را روی مرغ داخل ظرف بریزید.

در تابه‌ای با حرارت ملایم، کره را آب کنید. آرد را داخل آن ریخته و هم بزنید و بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه تفت داده شود. به تدریج دو فنجان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا غلیظ شود، آرام آرام هم بزنید. ¼ تا ½ فنجان خامه پرچرب را به سس اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن بیفزایید.

سس را روی مرغ و سبزیجات داخل ظرف بریزید.

  • آماده‌سازی بیسکوییت:

در کاسه‌ای بزرگ آرد را با بیکینگ پودر، ¾ قاشق چایخوری نمک، شکر و جعفری مخلوط کنید. خوب هم بزنید.

با یک چنگال خامه پرچرب را داخل مخلوط آرد ریخته و خوب هم بزنید. مخلوط خمیری را روی سطح آردپاشی شده با دستان آردی بریزید، ۳ تا ۴ بار خوب ورز دهید تا زمانی که خمیر خودش را بگیرد.

خمیر را به صورتی دایره‌ای با ½ اینچ ضخامت درآورید و با کاتر مخصوص برش‌های ۱ و ¾ تا ۲ اینچ درآورید.

بیسکوییت‌ها را روی ترکیب مرغ داغ و سس داخل ظرف قرار دهید.

تکه‌های باقیمانده خمیر را جمع کنید و بیسکوییت‌های بیشتری برش دهید. آنها را روی ترکیب مرغ یا تابه و ظرف چرب شده قرار دهید. اینکار را تا جایی تکرار کنید تا همه خمیرها استفاده شود. می‌توانید خمیرهای خام یا بیسکوییت‌های پخته شده در ظروف روغنی را در فریزر نگه دارید. بیسکوییت‌های فریزری را در کیسه فریزر نگه دارید و در زمان دیگری آنها را بپزید.

مرغ و بیسکوییت را داخل فر بگذارید بپزد تا بیسکوییت‌های آن قهوه‌ای رنگ شود (حدود ۲۰ تا ۲۴ دقیقه). برای ۴ نفر.

برای داشتن شام خوشمزه با خانواده می‌توانید این غذا را در کنار سالاد نوش جان کنید.

نکته: برای افزودن طعم بیشتر به آب مرغ، می‌توانید ۱ قاشق چایخوری عصاره مرغ به آن بیفزایید. تا زمانی که سس هنوز غلیظ است به آن نمک نزنید.


مطالب پیشنهادی